The Sims 2 (recenze)

15.11.2012 17:53

 

Tak teď se vám pokusím přiblížit počítačovou hru The Sims 2 zkráceně TS2.

Ve hře The Sims 2 řídíte své Simy po celý jejich život a mísíte jejich geny z jedné generace do druhé. Určujete svým Simům jejich životní cíle; popularitu, bohatství, rodinu, romanci nebo vědomosti. Poskytněte jim dlouhou, úspěšnou existenci nebo zanechte jejich život v troskách. Zaveďte je do extrémů, od zatčení po spatření ducha, od manželství s mimozemšťanem až po napsání skvělé knihy. Vypusťte svou kreativitu s novým Create-A-Sim, novými stavitelskými možnostmi a s novou herní kamerou. Připravte se smíchat jejich geny, naplnit jejich sny a zavést je do extrémů.

GENY

Vaši Simové mají DNA a dědí fyzické a osobní vlastnosti. Proveďte své Simy nekonečným počtem generací, jak budete vyvíjet jejich rodokmen.

 

SNY

Vaši Simové mají nyní životní náplň. Budou se snažit o život plný popularity, bohatství, rodiny, vědomostí nebo romance? Je to jen na vás, rozhodnout, zda budou milencem nebo ztracencem, králem nebo chuďasem, bláznem nebo géniem a mnoha dalšími volbami. Dejte jim, co chtějí a oni povedou dlouhou, úspěšnou existenci; naplňte jejich obavy a riskujete, že zničíte jejich životy. Vše je ve vašich rukou.

EXTRÉM

Budou vaši Simové zanecháni před oltářem s potřebou okamžité terapie, nebo zdědí bohatství a budou odporně bohatí? Buďte svědky okamžiků, které činí život každého Sima nezapomenutelným.

KREATIVITA

Vytvořte si unikátní Simy s novým programem Create-A-Sim, nabitým rozsáhlým výběrem rysů obličeje, účesů a oblečení. Postavte si vysněné domovy a navrhněte sousedství s novými budovami, designem a vybavte vše nábytkem.

VIDEA

Vytvořte si své vlastní Sim-filmy s novou možností tvorby filmů. Vytvořte obsazení, navrhněte plac, ovládejte kameru a zachyťte svůj vlastní scénář v pohybu. Přibližte obraz, abyste zachytili všechny detaily, jak se bude odvíjet váš simoidní sitcom.

 

 

SOUHRN

Hra TS2 je prostě úžasná, například já bych bez ní nevydrželaÚžasný, protože tam můžete tolik věcí! Ještě jednou opakuji, můžete stavět, navrhovat, zařizovat domy, rozvíjet rodokmeny Simíků, podporovat jejich schopnosti, nebo charakter, vydělávat, zamilovat se, nechat se uloupit mimozemšťanem a mít s ním malé mimozemšťátko!!!

Prostě tuhle hru strašně doporučuju, a jestli jste jí ještě nezkusili, tak to rozhodně udělejte!!!Smějící se

Kasandra